tirsdag 17. mars 2009

KAPITTEL 10

På tur til Karlovs telt forteller Pilar guttene at knivkasteren har et voldsomt temperament og er ellers en merkelig mann. Pilar har aldri likt mannen, men hun og assistenten hans, Penelope var gode veninner. Men nå var Penelope stukket av med den siste gjenlevende Zalindas'en, Cæsar Zalinda. De kom frem til at Pilar kunne si til Karlov at hun ville prøve seg som assistent, og på den måten prøve å få han i snakk om Zalindas-saken.

Før guttene vet ordet av det er Pilar inne i teltet og de ligger bak teltet og ser på hva som skjer under teltduken.

Når Pilar kommer inn til Karlov ligger han i senga, men han setter seg opp når hører at det kommer noen. Det er temmelig mørkt i teltet, men guttene ser tydelig at det er fryktelig rotete, ølflasker, kniver, kjettinger og andre skremmende ting ligger strødd over hele gulvet.

Pilar har såvidt nevnt navnet Penelope før knivkasteren er rasnede, det så ut som han skulle til å ta livet av henne der og da. Guttene prøvde å komme seg inn for å hjelpe henne, men før de var kommet så langt hadde mannen roet seg ned igjen. Det var tydelig at han var full.

Omsider fikk Pilar sagt at hun var interesert i å overta etter Penelope, Karlov insisterte da på at hun skulle gjøre en liten prøveopptreden med en gang. Før Pilar eller guttene visste ordet av det var hun lenket fast til dreieskiven som Karlov skulle kaste på, han satte fart på den, og skiven men Pilar på begynnte å snurre rundt, så tok han en slurk av wiskeyen sin og begynte å kaste kniver mot dreieskiven. Han ble både dristigere og fullere for hvert kast, til slutt orket ikke guttene å se på mer, men stormet inn i teltet, festet Karlov med et tau og hjalp Pilar ned fra dreieskiven. Før de gikk sa Ozzie til Karlov at han slapp han løs hvis han sa hva han visste om Zalindas. Det eneste han hadde å si var at de hadde tatt fra ham sin kjære Penny (Penelope), Ozzie skar ham løs før de stakk derfra.



Imens har resten av gjengen overhørt en samtale mellom to klovner, som også tror Jones-familien står bak drapet av Zalindas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger