tirsdag 17. mars 2009

KAPITTEL 12

Etter at Ozzie var kommet til hektene igjen tok Pilar dem med til Teltet der hun og moren bodde. Hun fant fram en boks med deilige pepperkaker, så guttene storkoste seg. Til slutt sa Wiggins at det var på tide å begynne på hjemturen, de måtte gi Sherlock Holmes rapport også.

Pilar virket nesten litt brydd da de begynte å snakke om å dra, og guttene gikk til slutt med på at hun fikk spå dem før de dro.

Det var ikke særlig oppløftende, det Pilar sa, flere av guttene ble vettskremte; "Mannen dere leter etter dør med en gang. Han er som vann. Dere kan holde ham, men han renner bort mellom fingrene på dere. Dere er ingenting for ham, bare rusk som han kan knipse vekk. Jeg ser mørke utsikter for dere, dere kan komme i fare. Dere må holde sammen hvis dere skal overleve. Den som handler alene komme til å møte den visse død."

Plutselig pekte hun på Ozzie og sa, med stemmen som tilhørte Ozzies mor, at mannen han lette etter var ikke som han trodde. "Du har mer enn en far, den ene vil hjelpe deg, den andre vil skade deg, glem begge."

Så sluttet hun, det skummet rundt munnen hennes og hun klynket, så falt hun fremover over bordet.


Stillheten ble brutt av at Pilars mor kom inn, hun kjeftet høyt på Pilar, som var kommet til seg selv igjen. Guttene måtte gå, for Pilar og moren hadde noe de måtte snakke om. Guttene dro tilbake til Baker Street.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger