fredag 6. mars 2009



KAPITTEL 7

Mens guttene gikk rundt og snakket med artistene var Homes og assistenten hans, Watson, kommet. De sto og snakket med sirkusdirektøren, herr Barboza. Politiet mener det hele var en ulykke som skyldtes et slitt tau.

Ozzie var også kommet etter, han hadde dratt på kontoret til Holmes å funnet avisen oppslått med en ring rundt sirkussaken.
Han merker plutselig at det er noen som holder øye med ham og prøver å snike seg innpå skikkelsen bakfra, men går seg bort, og plutselig står han rett foran personen som har en stor hette over hodet. Han løper etter personen og plutselig er han inne i et telt, spådamens telt. Hun blir først sur, men så kommer den mørkkledde skikkelsen og sier at det er hennes feil at han er der. Det var en jente som spionerte på ham. Ozzie blir motvillig spådd. Plutselig skvetter spåkonen til, men vil ikke fortelle Ozzie hva hun så, hun sier bare at han må passe seg for den ukjente.

Imens ligger Holmes, Wiggins og Alfie og kryper på alle i fire i sagmuggen i sirkusteltet. Det er bare Sherlock Holmes som vet hva de leter etter, helt til Wiggins plutselig får det i fingeren. Det ligner på en lang nål, det er alt guttene får med seg før Holmes tar den og sier til politimannen at de har med en trippelmorder å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger