mandag 23. mars 2009

KAPITTEL 25
Tre dager senere dukker Pilar og Wiggins opp hos Holmes, de er veldig bekymret. Wiggins prøver å forklare Holmes hva de har sett, men er for nervøs, han får ikke frem et fornuftig ord.
Pilar roer seg til slutt såpass ned at hun klarer å fortelle hva de har sett. De gikk forbi butikken der Ozzie jobbet og så gjennom vinduet at han satt og skrev, det var to typer som passet på ham. Til slutt oppdaget Ozzie dem, og mimet med leppene mens han skrev at Moriarty er i live og at Ozzie nå satt og laget en forfalsket utgave av Stuartkrøniken. Han sa også at Stuartkrøniken ikke var det den så ut som, og at Moriarty ikke ante hva han hadde fått tak i. Boken er en skattekiste, når Moriarty finner ut hva boken er kommer han til å rive den i stykker for å finne eggene og kvitte seg med Ozzie, for godt. Avsluttet Pilar med skjelvende stemme.
Holmes begynner å vandre frem og tilbake på gulvet før han smiler og sier at han blir nødt til å avlyse handelen. Så forklarer han at gjennom diverse kontakter hadde han avtalt med Moriarty at han skulle få kjøpe Stuartkrøniken, men nå måtte han avlyse handelen så de kunne redde Ozzie, Stuartkrøniken og fange Moriarty. Om tre timer må de være med avskrivningsbyrået.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger