torsdag 5. mars 2009

KAPITTEL 6
Elliot går til løvene i håp om å finne noen der, mens han står og ser på løvene kommer det en mann som tydeligvis har stor respekt for løvene. Når Elliot spør om Zalindas sier mannen bare at de har vært uforsiktige, de hadde vært sammen med folk utenfra, som betydde ulykke.

Rohan havner i et telt sammen med siamesiske tvillinger. To pene damer, eller en kropp med to pene hoder på. Det ene hodet er hyggelig, mens det andre er grettent og vil jage Rohan ut med det samme. Den hyggelige av dem sier at det var en ulykke at Zalindas døde, men den grettne sier at det var knivkasteren som gjorde det, fordi han var sjalu.

Wiggins prøver å komme i kontakt med en mann som skyter seg selv ut av en kanon, men han hører veldig dårlig siden han bare holder hodet inni kanonen. Til slutt forstår han hva Wiggins sier, men kommentaren hans er bare at det var trist, og at han burde finne seg et tryggere arbeid.

Alfie gikk litt rundt på plassen før hun oppdaget fire menn og to damer rundt et bål. Han gjemmer seg bak noen kasser og hører på hva de snakker om. Den ene mannen mener at de burde ta over etter Zalindas, de får jo dobbelt lønn og alt. Noen av de andre rundt bålet mener det er respektløst å gjøre det nå, Zalindas er ikke begravd ennå. Den ivrigste av dem Indigo Jones sa til slutt: "Nå har jeg skaffet oss denne muligheten, og den må vi ta. Ellers har innsatsen min vært til ingen nytte.
Alfie lurte på om han sto der og tilsto hele forbrytelsen, og løp raskt til de andre for å spre nyheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger