fredag 20. mars 2009

KAPITTEL 21
Holmes utkledd som fisker-fyllik går ned til de to forbryterne, ber om å få litt penger siden de bruker brygga hans. Plutselig dukker den virkelige Holmes frem, han holder en pistol i hånden, rettet mot Vile, Moriarty og kusken. Wiggins kommer og henter veskene før han løper inn i mørket med dem.
Så går kusken til angrep på Holmes, men Holmes kommer seg på beina igjen. Når alle tre holder på å stikker av blåser Holmes i politifløyta, det kommer umiddelbart frem mange politimenn. Holmes selger seg bakpå vogna til Moriarty, mens Vile løper ned til båten for å stikke av.

Nede ved båtem venter Ozzie på ham, mannen som skulle vente i båten henger ennå i fiskegarnet, Vile rekker såvidt å se det før det kommer tre politibåter.

Kusken prøver alt for å få Holmes av vogna, men greier det ikke, hestene kommer helt ut av kontroll. Rohan ser hva som skjer og kaster en tønne i hodet på kusken, kusken er ingen problem lenger. Holmes prøver å få kontroll på hesten med de er helt ville, han spenner de løs fra vogna og de løper avgårde. Vogna har full fart ned mot brygga og i havet, Holmes hopper av i siste sekund, Moriarty kom aldri ut av vogna eller opp av vannet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Powered By Blogger